Despre Noi

Echipa HEATING SYSTEM SERVICE este alcatuita din departamente de vânzări, proiectare şi service, prioritatea tuturor fiind dedicaţia pentru deservirea clienţilor şi furnizarea de experienţă profesională.

HEATING SISTEM SERVICE

E

ste o companie infiintata in anul 2014 ce combină cunoştinţele vaste ale industriei specifice cu nevoile clienţilor pentru a oferi acestora un produs şi un serviciu performant. Astfel, structura organizatorică a companiei ne permite să asigurăm asistenţă de vânzare dar şi tehnică din partea unui personal specializat.

DOMENIUL DE ACTIVITATE

Domeniul de activitate al firmei este vast, cuprinzând comercializare de produse şi echipamente pentru: incălziri, climatizare, alimentări cu apă, articole sanitare

FURNIZORI

Prin consolidarea relaţiilor directe cu producătorii de calitate la nivel mondial putem oferi clienţilor noştrii valoare,inovaţie precum şi produse de calitate. Detinem un portofoliu de furnizori alcătuit din importanţi producători localizaţi în Europa, din Romania, Italia, Germania, Spania, Austria, furnizori care au capacitatea necesară de a furniza în timp util echipamente şi materiale la standarde de înalte de calitate.

ASPIRATII

Principalul obiectiv este de a oferi clientilor nostri servicii si produse la cele mai ridicate standarde de calitate si performanta.

Pe termen lung:

  • marirea capacitatilor
  • implicarea in proiecte de anvergura.

is incredibly responsive, with a refreshingly clean design

Harums ser quidem rerum facilis dolores nemis omnis fugats vitaes nemo minima rerums unsers sadips amets.